VOLKSWAGEN TOUAREG Detalii faruri montate din fabrică includ halogenuri H7 / H9 și faruri bi-xenon D1S / H7 realizate de Hella. 
Blog

VOLKSWAGEN TOUAREG Detalii faruri cu xenon si halogen

VOLKSWAGEN TOUAREG Detalii faruri montate din fabrică includ halogenuri H7 / H9 și faruri bi-xenon D1S / H7 realizate de Hella.

Touareg, dezvoltat printr-o asociere comună de Volkswagen Group, Audi și Porsche, este construit pe aceeași platformă ca Audi Q7 și Porsche Cayenne. Comercializat ca cel mai capabil vehicul off-road dintre toate, predecesorul acestui model special a fost creat pentru a remorca un Boeing 747 pentru a demonstra ideea. Acesta este primul model Toureg facelift, construit pe această reputație cu îmbunătățiri majore, incluzând aproximativ 2.300 de părți reproiectate. Noile funcții au inclus frânele ABS Plus, controlul automat al croazierelor și monitorizarea punctelor oarbe. Cu Touareg Mk1 facelift rămas în producția 2007-2010, tehnologia de iluminat folosită la aceste mașini are totuși astăzi peste 15 ani.

Opțiunile montate din fabrică includ halogenuri H7 / H9 și faruri bi-xenon D1S / H7 realizate de Hella.     VOLKSWAGEN TOUAREG Detalii faruri montate din fabrică includ halogenuri H7 / H9 și faruri bi-xenon D1S / H7 realizate de Hella. 

Versiunea cu halogen prezintă un reflector H7 care produce un fascicul mediu de lumină chiar și atunci când este nou. În multe cazuri, puterea sa de lumină a fost în continuare compromisă, deoarece căldura becului și îmbătrânirea generală determină stingerea stratului reflectorizant.

Configurația bi-xenon este prevăzută cu un proiector de 3,0 inci, proiectat la sfârșitul anilor 1990. Se știe că aceste proiectoare își pierd stratul reflectorizant chiar până la punctul în care devin negre în interior, provocând o ieșire de lumină periculos de mică.

Inutil să spun, nu este recomandat să cumpărați faruri originale sau noi pentru Volkswagen Touareg Facelift. Dar din fericire nu este nevoie de asta. Indiferent dacă mașina dvs. este echipată din fabrică cu halogen H7 / H9 și faruri bi-xenon D1S, D1S / H7, există kituri de actualizare care se vor încadra în farurile existente.

Aceste kituri de retrofit complete nu numai că vă oferă luminozitate și durabilitate superioară; De asemenea, sunt mai accesibile decât farurile xenon Volkswagen Touareg, cu becuri și balasturi și, din moment ce toate componentele sunt complet noi, vin cu o garanție de 2 ani. Avantajele suplimentare față de farurile OEM includ modele rezistente la Canbus și ombouw fără halogen-xenon fără efort. Mai mult, sistemele de nivelare vor funcționa fără nicio ajustare a conectorilor farului și puteți utiliza orice balasturi pe care le puteți deține deja pentru a economisi în continuare upgrade-urile cu xenon.

Indiferent de kitul de modernizare pe care îl alegeți, veți îmbunătăți considerabil puterea de lumină, făcând o conducere mai sigură și mai plăcută. Și, desigur, Volkswagen Touareg va arăta minunat cu lumina strălucitoare de lux a celei mai noi tehnologii cu xenon.

Cum se schimba becul faza scurta sau faza lunga la Volkswagen TOUAREG

Related posts

Comenteaza

%d blogeri au apreciat: