Blog

Leduri auto interior dedicate

Dece sa schimbati becurile clasice cu leduri auto interior sau exterior?

Leduri auto interior, când căutați opțiuni de iluminare pentru a vă personaliza mașina, mulți șoferi se concentrează pe luminile exterioare. Dar, îmbunătățirea iluminării interioare poate transforma aspectul mașinii dvs. la fel de mult ca un nou set de faruri. Există o mulțime de opțiuni în ceea ce privește iluminarea interioară, iar cea mai recentă tehnologie vă permite să personalizați fiecare parte a interiorului mașinii.  LINK ⇒ Leduri auto interior dedicate

Leduri auto interior dedicate

În acest articol, vom examina ce fel de iluminare interioară se află pe piață și veți explora cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți luminile interioare.   

Luminile de interior standard

Toate mașinile vin cu anumite lumini de interior standard. Acestea sunt luminile care vă ajută să vedeți interiorul mașinii pe timp de noapte sau (în zilele dinaintea telefoanelor mobile) citiți o hartă în întuneric. Deși aceste lămpi sunt echipamente standard, puteți alege să le actualizați instalând becuri noi. Să trecem peste diferitele tipuri de lumini de interior standard.

 Plafoniera cu led auto interior dedicate

Acesta este situat pe acoperiș în mijlocul mașinii. În mod obișnuit, această lumină se aprinde automat când se deschide o ușă, astfel încât poate servi drept avertizare că aveți o ușă deschisă. Pasagerii din spate pot utiliza, de asemenea, lumina cupolei pentru a citi noaptea.
Se aprinde harta

Farurile hărții sunt două lumini mici pe acoperiș, chiar în fața mașinii. După cum sugerează și numele, luminile de hartă au fost inițial destinate să ajute la citirea unei hărți pe timp de noapte. Există o singură lumină pe fiecare parte, deci fie șoferul, fie pasagerul pot alege să-și folosească lumina în orice moment. La fel ca lumina domului, luminile de hartă se vor aprinde și atunci când o ușă este deschisă.

Proiectoare led logo pentru portiere, montare in locul lampilor clasice

proiectoare led logo auto

Pe majoritatea autoturismelor, în partea de jos a fiecărei uși există o singură lumină. Această lumină se aprinde când ușa este deschisă și permite șoferului sau pasagerilor să intre sau să iasă din mașină pentru a vedea clar terenul. Acestea sunt utile atunci când parcați undeva nefamiliar sau off-road pe timp de noapte.   Actualizarea luminilor interioare standard Dacă doriți să obțineți o performanță mai bună din iluminarea interioară, cea mai bună opțiune este să faceți upgrade la LED-uri. Becurile cu LED auto oferă o lumină mult mai strălucitoare decât halogeni care sunt standard în majoritatea vehiculelor.

Mai puteti monta si proiectoare led logo dedicate sau universale.

Pe lângă faptul că oferă mai multă lumină, becurile LED produc și o lumină mai albă decât halogenul. Acest lucru vă permite să vedeți mai clar, dar aveți grijă când le porniți noaptea. Hărțile luminoase și luminile domului vă pot bloca pe dumneavoastră și pe ceilalți șoferi dacă sunt prea luminoase. Dacă trebuie să le activați, asigurați-vă că vă țineți ochii pe drum. Nu lăsați luminile interioare să se aprindă continuu în timp ce conduceți. Înlocuirea becurilor standard cu LED-uri este o simplă modernizare și nu necesită înlocuirea carcasei sau instalarea oricăror echipamente suplimentare. Ei pur și simplu acționează ca un înlocuitor direct.

leduri auto interior dedicate

Magazinul nostru Ledauto.ro de iluminat auto cu LED-uri aici.

Luminile autoturismelor cu Leduri auto interior dedicate

Dacă doriți mai mult decât luminile interioare standard din mașină, puteți alege să adăugați o gamă largă de lumini de accent. Mulți pasionați de automobile personalizează vehiculele lor prin instalarea de iluminare suplimentară. Cea mai obișnuită metodă de a face acest lucru este de a utiliza benzi LED.

Aceste kituri de iluminat cu LED-uri conțin de obicei câteva benzi de lumină, împreună cu cabluri de alimentare care se conectează la bateria mașinii. Pentru o instalare mai ușoară, mai multe kituri vin cu adaptoare care permit conectarea luminii la bricheta mașinii sau la o altă sursă de alimentare.

Fascicolele LED pot fi instalate sub bord, sub scaune sau în puțuri de picioare. De asemenea, puteți găsi tuburi sau benzi flexibile de lămpi cu LED-uri, care pot fi instalate de-a lungul tălpii pentru un efect de iluminare unic.

Nu numai că luminile cu accente LED sunt ușor de instalat, sunt ieftine și vin într-o varietate de culori. Puteți să aprindeți practic întregul interior al mașinii dvs. în orice culoare fără a cheltui o avere.led auto

Siguranța și legalitatea

Deși personalizarea mașinii cu accente de iluminare interioară face ca mașina să iasă în evidență, nu este întotdeauna o idee bună. Anumite lumini de interior sunt nesigure și, prin urmare, nu sunt legale pe șosea.

Adăugarea benzilor cu LED-uri în mașină este legală în aproape toate țările. Lumini excesiv de puternice pot fi o distragere a atenției pentru dvs. și pentru ceilalți șoferi și reprezintă o preocupare majoră pentru siguranță, leduri auto interior dedicate.

Cu toate acestea, înlocuirea luminilor interioare standard cu becuri mai luminoase cu Leduri auto interior dedicate este perfect legală și vă poate ajuta să vedeți mai bine noaptea când este nevoie.

Related posts

Comenteaza

%d blogeri au apreciat: