LED-uri H1 sau Xenon într-o Lupa BiXenon Mini H1 Test
Blog

LED sau Xenon într-o Lupa BiXenon Mini H1 Test

LED sau Xenon Auto într-o Lupa BiXenon Mini H1 – Test

Ne place să jucăm un pic de miting. > LED SAU XENON Auto. < Și unul dintre miturile care înconjoară este faptul că becurile cu LED-uri Auto sunt la fel de bune / mai bune decât becurile Xenon.
Cu pretenții enorme de ieșire în lumeni, fotografii de ieșire incredibile etc. Tehnologia LED este într-adevăr exagerată. In sediul Ledauto.ro primim și o mulțime de întrebări despre LED-uri auto. Acest lucru ne-a făcut să dorim să-l punem la încercare și astfel am comparat LED-ul H1 față de becul Xenon H1 într-o Lupa Bi-Xenon Mini H1.

Suntem într-adevăr interesați de tehnologia LED, datorită avantajelor sale în comparație cu xenonul. Ca și faptul că nu au un timp de pornire și nu au un mare Balast / Droser. Dar pentru noi și majoritatea clienților noștri, este foarte importantă producerea de lumină și modelul de lumină. Deci, deși există câteva avantaje, pentru noi, puterea principală este faptul că LED-ul este la fel de bun / mai bun decât becul Xenon.

Primim o mulțime de întrebări despre LED în Lupe Mini H1 și acestea sunt, de asemenea, unuele dintre cele mai utilizate LUPE AUTO, așa că am testat becurile în aceleași Lupe Bixenon Mini H1. Becurile sunt montate „în afara cutiei” și nu se face nici o scădere pentru a îmbunătăți rezultatele.

Testul și rezultatele la Led sau Xenon Auto
În ultimele luni, am colectat mai multe becuri cu led H1 cu care să testăm. Am selectat cele mai bune și una dintre cele mai proaste pentru a vă arăta în acest test. De asemenea, am adăugat un bec xenon și un bec cu halogen pentru a le compara. Iată descoperirile noastre pentru LED-ul H1 versus Xenon într-o Lupa Mini H1.

Becuri cu xenon H1

Am folosit Bec Xenon H1 35W Supervision 6000k. Ieșirea este largă, hotspot frumos în locul corect, doar o ieșire foarte bună și utilă.

Bec LED H1 de 360 grade
Pe aceste becuri cu LED, LED-urile sunt montate pe 3 părți și emit lumină „360 de grade”, așa cum o face xenonul. Acesta este cel mai bun bec LED pe care l-am găsit.
Modelul de lumină este aproape la fel de lat ca xenonul. Dar un hotspot lipsește și intensitatea de 0,23 klux este, de asemenea, destul de dezamăgitoare. Dar este rezonabil, de asemenea, în comparație cu becul cu halogen.

LED plat și bec halogen
Un bec lof LED are doar LED-uri pe 2 părți, în a treia imagine (bec plat). Puteți vedea că utilizarea acestor tipuri de becuri într-o Lupa Bixenon Mini H1 este doar periculoasă și o pierdere de bani. Fără lățime / Fără hotspot / Fără ieșire. Pe lângă culoare, utilizarea becului cu halogen în proiector este mai bună decât becul cu LED plat.
Și da, se poate transforma și se va schimba puterea de lumină, dar acesta a fost cel mai bun lucru pe care l-am putea face.

Concluzie Led sau XENON Auto

În opinia noastră, LED-ul AUTO de 360 ​​de grade poate fi utilizat într-o mașină de spectacol sau într-o bicicletă care este de obicei folosită doar vara sau ca bec cu fascicul înalt.
Și LED-ul are cu siguranță avantaje.
Însă pentru cel mai important factor, puterea de lumină, vă recomandăm cu tărie să folosiți Becuri Xenon în Lupele Bixenon Mini H1.

Deoarece este multă dezvoltare în LED, ne vom ține ochii și urechile deschise pentru produse noi și mai bune. Sperăm că tehnologia LED va evolua și va fi la fel de bună sau mai bună decât xenonul. Dar, pentru a ști, are un drum destul de lung.
În momentul de față, mitul potrivit căruia LED-ul este la fel de bun / mai bun decât Xenon-ul. – NU ESTE MAI BUN!

Imaginile LED SAU XENON Auto:

LED sau Xenon Auto TEST într-o Lupa BiXenon Mini H1 Ledauto.ro

Related posts

Comenteaza

%d blogeri au apreciat: