Blog

Iluminatul cu Led beneficii

De ce sa alegem Iluminatul cu Led

Dacă te uiți în jur, iluminatul cu led, probabil ai câteva LED-uri în jurul tău. Uitați-vă mai îndeaproape la butonul de alimentare de pe monitorul LCD sau la luminile de stare de pe laptop. Toate acestea sunt LED-uri! Unele dintre afișajele LCD pot fi, de asemenea, cu iluminare cu LED, care utilizează mai puțină energie și produc mai puțină căldură decât luminile tradiționale CCFL (lămpi cu catod de iluminare rece).

LED-urile au fost folosite în dispozitivele electronice pentru o lungă perioadă de timp, deoarece oferă o lumină strălucitoare, de lungă durată într-un mic pachet, in momentul de fata se folosesc si pe masini Led auto pentru ca produc o lumina puternica si un consum mic de tensiune.

În acest articol, vom oferi un scurt ghid cu privire la beneficiile pe care LED-urile le oferă și cum se compară cu sursele tradiționale de iluminat.De ce sa alegem Iluminatul cu Led

Longevitate iluminat cu led

În multe orașe, semafoarele sunt retrofitate cu iluminare cu LED-uri reduse. Unul dintre cele mai bune avantaje pe care le oferă un LED este o durată de viață foarte lungă.

Trebuie să schimbăm toți becurile și, uneori, depanarea acestor defecțiuni ale becurilor poate fi destul de dificilă, cum ar fi lumina de Crăciun.

LED-urile au de obicei valori de viață estimate în mii de ore, uneori chiar la 100.000 de ore. Acest lucru este echivalent cu o funcționare continuă pentru mai mult de 10 ani!

Eficienţă iluminat cu led

Cum pot luminile de noapte cu LED-uri să coste doar cîțiva cuburi pe an pentru a funcționa, iar becurile de înlocuire cu LED-uri pretind că economisesc sute de dolari peste durata vieții becului?

În prezent, cele mai eficiente becuri LED produc peste 90 de lumeni pe watt (lm / W). Becurile cu incandescență sunt destul de ineficiente, producând aproximativ 15 lm / W și disipând restul ca căldură. Chiar și „eficiente energetic” CFL (lămpi fluorescente compacte), care sunt fragile și conțin mercur, produc aproximativ 60 lm / W.

becurile led sunt adesea comercializate ca parte a elementelor de siguranță ale unui vehicul, deoarece acestea se aprind instantaneu. Ambele incandescente și CFL-uri sunt încetinite, în special cu CFL-uri, care durează câteva minute pentru a atinge luminozitatea completă.

Unele automobile folosesc LED-uri auto pentru lampa de stop mare montată (uneori numită a treia lumină de frână) și incandescente pentru lămpile de stop regulate, ceea ce face diferența ușor de remarcat. Această fracțiune de secundă ar putea fi diferența în măsura în care mașina din spatele tău se oprește la timp.led auto

Related posts

Comenteaza

%d blogeri au apreciat: